Bogholder

Bogholder

Bogholder med flair for udvikling og drift at digitale administrative processer

Er du på udkig efter et job, hvor du får mulighed for at arbejde med en bred række opgaver inden for bogholderi og finance med fokus på digitalisering af forretningsprocesser? Ønsker du samtidig at træde ind i den hurtigt voksende industri for bæredygtig energi, så er det her det perfekte job til dig.

PowerCurve udvikler, producerer og sælger aerodynamiske løsninger, der optimerer vindmøllers energiproduktion. Vi sælger vores løsninger i hele verden, og forventer stigende aktivitet i den kommende tid, og har i den forbindelse behov for at få digitaliseret en række administrative processer som led i skaleringen.

Vi er på udkig efter en bogholder, der kan bistå samarbejdet med eksterne leverandører og efterfølgende drifte digitalisering af en række interne processor, hvilket blandt andet vil omfatte implementering af ERP og regnskabsprogram med efterfølgende drift og videreudvikling. I stillingen vil du blandt andet være med til følgende opgaver:

- Digitalisere interne administrative processer for mere effektive arbejdsgange internt i virksomheden og ifht eksterne systemer;
     - Scoping og integration af ERP-løsning
     - Identificere og drifte relevante analyseværktøjer
     - Dokumentation af kritiske arbejdsgange

- Finansiel controlling med direkte rapportering til CEO

- Project controlling

- Daglig bogføring, fakturering, debitorstyring

- Ad-hoc opgaver indenfor kontorets øvrige administrative opgaver

Vi forestiller os, at du besidder følgende kompetencer/erfaring:

- Du har sandsynligvis erfaring fra en lignende opgave

- Vi er et mindre team og det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og proaktivt kendetegnet ved en gennemsigtig og involverende arbejdsstil

- Da vi betjener kunder globalt, er det en stor fordel hvis du behersker engelsk i skrift og tale, og gerne andre sprog

- Generel erfaring med MS Office, og specifik erfaring med navision/dynamics/BusinessCentral

Vi er en multikulturel virksomhed beliggende i flotte faciliteter i Aalborg centrum. Vores kunder og partnere er spredt globalt, hvor vores primære markeder er USA, Europa og Indien.

Som vores nye bogholder ser vi gerne, at du har en interesse i bæredygtig energi, samt ønsker at arbejde og vækste med en mindre virksomhed karakteriseret ved høj professionalisme, selvstændighed og frihed under ansvar. Hos PowerCurve forvandler vi hurtigt ideer til handling, og du vil kunne forvente at se dine ideer blive implementeret hurtigt.

Vi forventer, at du er bosat i Aalborg eller omegn - eller er villig til at flytte.

Vi forventer ikke, at du på forhånd har kendskab til industrien, men vi forventer til gengæld, at du er passioneret i dit arbejde og åben overfor forskellige arbejdsopgaver i en dynamisk hverdag.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, ser vi frem til at modtage ansøgning og CV på nbb@powercurve.dk hurtigst muligt. Ved spørgsmål til stillingen kan der rettes henvendelse til Niels Bruhn Brønnum +45 60 52 36 22.

About PowerCurve

We strive for better solutions in everything we do. Improving wind turbine power performance is meaningful and a win-win proposition as all parties involved stand to gain, including the environment.

Meet the team

We are a team of dedicated people that all works together towards the same goal: shaping power performance for our clients' wind projects. 

Contact

If you have any questions you are always welcome to contact PowerCurve. Fill out the contact from here and we will get back to you.